Uretrita

Uretrita – cauze, simptome, tratament

Din deşeu, panaceu: 7 remedii din coji de ceapă Uretrita este o infecţie a uretrei, canalul care face uretrita între vezica urinară şi exterior, folosind la eliminarea urinei.

arsura la urinare barbati tratamentul prostatitei in dubna

Printre cauzele afecţiunii se numără: microbii stafilococi, streptococi, enterococi etc. Modul de transmitere a uretritelor, în marea majoritate a cazurilor, rămâne raportul sexual calea veneriană. La femeie, această cale este considerată a fi cea mai frecventă, iar la bărbat este considerată obligatorie.

ayurveda cauza prostatitei sintomicina pentru prostatită

Pentru acest motiv, examinarea şi tratamentul se fac la ambii parteneri. Dacă tratamentul se face succesiv, acesta nu dă rezultate.

Uretrita la femei si sindromul uretral © Autor: Redacția ROmedic Uretra femeilor este mai scurta decat cea a barbatilor, avand doar 3 centimetri. Acest lucru favorizeaza ascensionarea mult mai rapida a patogenilor de la nivelul organelor genitale externe, catre vezica urinara, urmata de aparitia uretrita infectie la nivelul vezicii.

Cum uretrita recunoşti Principalele simptome ale infecţiei uretrale sunt micţiunile frecvente, însoţite de senzaţia de prurit local şi arsură la urinat, ceea ce, mai ales la femei, face uretrita diferenţierea faţă de o infecţie a vezicii urinare cistită. De asemenea, mai pot exista scurgeri uretrale la bărbaţi sau existenţa puroiului în urină.

Clasificare

Un alt semnal de alarmă este prezenţa sângelui în urină. Uretrita acest din urmă simptom apare în cadrul unui debut brusc al disconfortului şi mai există şi un istoric de infecţii similare, atunci, cel mai probabil, responsabile sunt bacteriile. Ce e de făcut Adresează-te unui medic specialist urolog, care va solitica efectuarea unor analize de laborator în vederea stabilirii cauzei. În general, analiza urinară poate ajuta în acest sens. Se mai poate investiga şi uretrita ureterală, dar şi cea vaginală, dată fiind apropierea dintre cele două zone şi probabilitatea ridicată ca infecţia să aibă o uretrita uretrita.

Care este tratamentul uretritei nespecifice?

În ceea ce priveşte tratamentul, acesta depinde foarte mult de uretrita infecţiei şi este stabilit de medic după ce rezultatele analizelor sunt gata. Până atunci însă poţi recurge la remediile naturiste, care te pot ajuta să scapi de suferinţă, reducând intensitatea simptomelor şi chiar iniţiind procesul de vindecare.

eco doppler prostatico metoda tradițională de tratare a prostatitei

Mare uretrita, dacă infecţia produsă de gonococi sau de Chlamydia rămâne netratată, aceasta se propagă şi creează probleme mult mai serioase, cum ar fi boala inflamatorie pelvină, strictura uretrei, uretrita la uretritaepididimita, sterilitate, artrită, meningită sau inflamaţia inimii.

Mai precis, străduieşte-te, pe tot parcursul zilei, să bei un pahar de apă ori uretrita uretrita fiecare oră.

vechiul mod de a trata prostatita plante pour aider la prostate

Foarte eficient din acest uretrita de vedere este sucucl de merişoare. Acesta nu are efect batericid, dar conţine o substanţă care împiedică bacteriile să se uretrita de mucoasa tractului urinar. Iar dacă bacteriile nu se pot prinde de pereţi, atunci ele pot fi cu uşurinţă eliminate prin urină.

Generalitati

Bea un pahar de ml de suc în fiecare zi, atât pentru tratare, cât şi, pe viitor, pentru prevenirea infecţiilor. Poţi încerca şi alte tipuri de remedii pe bază de merişoare: capsule, comprimate, tincturi sau ceaiuri. Uretrita mare ajutor în ameliorarea disconfortului este infuzia din mătase de porumb, folosită din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile sale diuretice, antiinflamatoare şi calmante.

La fel şi cele din gălbenele sau muşeţel, două plante consacrate în ceea ce priveşte alinarea durerilor. Uretrita a ajuta organismul să lupte cu infecţia, prepară un ceai de leuştean membru în familia morcovuluiturnând o cană de apă fiartă peste două linguriţe de rădăcină uscată, tocată mărunt. Această plantă de grădină conţine compuşi cu efect bactericid, fiind, de asemenea, şi uretrita excelent diuretic.

prostatita cronica abacteriana forme de tratament al prostatitei

Şi planta Goldenseal este o armă redutabilă împotriva bacteriilor, în special contra E. Planta are efect bactericid, stimulează sistemul imunitar şi reduce inflamaţia.

Dacă apreciezi acest articol, uretrita așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Uretrita, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.

Mai multe despre acest subiect